Efter utallige forsøg fandt migræniker den løsning, som endelig skulle lindre migrænesmerter

Forestil dig et liv, hvor migrænesmerterne kan håndteres hurtigt, effektivt og på dine egne vilkår. En verden, hvor du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter uden at bekymre dig om næste migræneanfald.

Nævnt i

Mange migrænikere har gennemgået en lang række behandlinger i jagten på lindring.

Almindelige tilgange inkluderer medicinske behandlinger som triptaner og betablokkere, hvilket ofte er ledsaget af bivirkninger såsom træthed, svimmelhed, og i nogle tilfælde, yderligere forværring af symptomerne på lang sigt.

Alternativ medicin, herunder akupunktur og aromaterapi, har også vist sig at være ineffektive for mange, mangler videnskabelig understøttelse eller kræver langvarige forpligtelser.

Disse metoder kan tilbyde midlertidig lindring, men sjældent adresserer de problemet effektivt og bæredygtigt.

Efter at have udforsket og udelukket talrige konventionelle og alternative behandlingsmuligheder, introducerer vi nu en game-changer: Migrænehjelmen fra Relevo.

Denne innovative enhed repræsenterer den 18. løsning, der ikke blot lindrer symptomerne på migræne, men gør det på en hurtig, effektiv og helt naturlig måde.

Relevos migrænehjelm benytter sig af avanceret køleteknologi designet specielt til at tackle de intense smerter og tilhørende symptomer ved migræne.

Gennem en sikker og kontrolleret nedkøling af hovedbunden mindskes inflammation og smerte hurtigt og effektivt, helt uden brugen af medicin.

METABOLISME

Kulde mindsker iltbehovet, hvilket sænker smertesignaleringen.

KREDSLØBET

Begrænser blodcirkulation til blodårer i hjernen og derved forhindrer smertefuld overudstrækning.

NERVESYSTEMET

Kulde sænker hastigheden af nervesignaler. Kulde gør det derved sværere for smertesignaler at nå hjernen.

Brugt og respekteret af danske migræneklinikker

Migrænehjelmen fra Relevo er et bærbart og brugervenligt produkt, der er designet med tanke på komfort og effektivitet.

Hjelmen tilpasses nemt enhver hovedstørrelse med justerbare stropper, hvilket sikrer en tæt, men behagelig pasform.

Dette produkt er ideelt for dem, der søger en umiddelbar løsning på migrænesmerter, og det kan anvendes hjemme, på arbejde, eller selv under rejse.

Abonnement

1.499,00 kr Udsalg Gem

Testet af +350 danskere

Respekteret af migræneklinikker

Udviklet af migræniker

Efter at være udsolgt er der kommet varer på lager igen

Vi har fået enorm god respons på vores migrænehjelm at vi desværre udsolgte enormt hurtigt... desværre lidt for hurtigt.

Det betød at mange danskere skulle vente på at vi gik varer hjem igen, så vi kan hjælpe danskere med at bekæmpe deres migræne i hverdagen.

Text columns with images

GITTE HILDEBRANDT

Hjelmen er lavet i et lækkert materiale, der er nemt at rengøre.

Har brugt den ifbm migræne som et supplement til medicin, men også ved optakten til et migræneanfald.

Kulden lindrer hos mig og hjelmen holder sig kølig længe, hvilket er en kæmpe fordel, sammenlignet med lignende hjælpemidler, jeg har testet.

LINN PLOUG

Gennemført produkt! Utrolig brugervenligt og af høj kvalitet. Hjelmens kølende effekt hjælper mig med at lindre min daglig hovedpine og tackle mine migræneanfald. Muligheden for at have kulde over hele hovedet, nakken og øjnene er virkelig hjælpsom. Øjenmasken er også effektiv til at blokere lys under migræneanfald!

Kundeservicen er helt i top. Der opstod nogle leveringsproblemer fra budets side, men Relevō Technology tog ansvar og leverede personligt en ny. God kommunikation, og det er tydeligt, at de virkelig tager sig af deres kunder! En positiv oplevelse hele vejen igennen! 5 stjerner fra mig.

CAMILLA H

Fantastik opfindelse.
Jeg bruger hjelmen med det samme jeg mærker en begyndende hovedpine eller migræne, hvilket har betydet at mit medicin forbrug er halveret🙏🏻

Julie Mortensen

Hjelmen har virkelig været min redning i en hverdag med migræne anfald! Hjelmen kan tit hjælpe mig med at mindske mine anfald så de bliver knap så slemme og er bare behagelig at have på og dejligt man kan være bevægelig samme tid som man har den på!
Jeg har brugt det at ligge hele hjelmen i fryseren så den er klar med det samme når jeg har brug for den kæmpe plus!
5 kæmpe store stjerner til denne hjelm og jer der har opfundet den og kæmpe plus at man virkelig bare bliver grebet i hele processen fra før køb til efter køb! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lone

Jeg har nu haft min hætte i 14 dage og er meget glad for den. Den kan ikke gøre mirakler, men det havde jeg heller ikke forventet - MEN - den giver en stor og utrolig lettelse og det er så dejligt at have den på. Mit plagede hovedet elsker at have den på og jeg kan meget bedre finde ro og slappe af med den på.

JAEL

Jeg kan slet ikke undvære min Relevo hjelm. Jeg brugen den både under optakt til hovedpine/migræne og som lindring under anfald. Jeg har reduceret mit forbrug af medicin siden jeg har fået hjelmen. Dejligt at man kan bruge hjelmen både med og uden "øjenstykket". Let at opbevare i køleskab. Er du en af de mange der har glæde af kulde, er det et "must have". Kvalitetsprodukt, hvor der er tænkt på alt.