Om os

Relevō Technology er historien om et migræne- og hovedpineprodukt.
men det er også historien om Rebekka og Thomas.

Banner Image

En kold vinterdag

Ideen, der udviklede sig til Relevō Technology, startede i vinteren 2020. Thomas var kommet hjem fra arbejde, og Rebekka havde i mellemtiden rykket sig hele vejen fra sengen til sofaen inde i stuen. Rebekka har kronisk migræne og havde igen en dag, hvor hendes migræne satte dagsordenen. Som Thomas havde gjort de mange dage forinden, lagde han sine vinterkolde hænder på hendes pande for at tage smerten fra migrænen. Som vi havde gjort så mange gange før, begyndte vi at snakke om, hvad vi kunne prøve for at lindre smerten og give Rebekka mere kontrol over sin migræne og dermed sin hverdag. Og det var her, vi besluttede at tage sagen i egen hånd.

Hvordan skaber man så "verdens bedste migræne- og hovedpineprodukt"?

Det gør man (desværre) ved selv at have kronisk migræne kombineret med en uddannelse som biomedicinal ingeniør. Rebekka blev diagnosticeret med kronisk migræne i 2018 og har i flere år haft i gennemsnit 4 migræneanfald om ugen og én dag om måneden uden spændingshovedpine. Denne personlige viden har givet Rebekka redskaberne til at udvikle et produkt der skabt til migrænikere og hovedpineramte. Hun forstår på egen krop, hvordan en irriterende syning kan klemme på hovedet, hvordan lugten af at åbne køleskabet (der ellers kan være fyldt med lækker mad) kan give en kvalme, og hvordan håret kan være lidt ekstrå fedtet, fordi det at vaske håret og masere hovedbunden med shampoo kan gøre bare ved taken. Alt det er tænkt ind i Relevō Helmet.Gennem sin uddannelse som MSc. studerende Biomedicinal ingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet har Rebekka tilegnet sig viden om udvikling af medicinsk udstyr, fysiologi og patofysiologi. Kombinationen af faglig og personlig viden har bidraget til kombinere ønsker til design i en komplet og effektiv løsning.

Køb nu

KRONISK MIGRÆNE OG SPÆNDINGSHOVEDPINE; UDDANNELSE I MEDICIN & tEKNOLOGI

Rebekka

Thomas og jeg har været sammen i 6 år. Faktisk fik jeg konstateret kronisk migræne kort tid efter, vi mødte hinanden. Men han har altid støttet mig i alt, hvad jeg gør, eller måske endnu vigtigere, hvad jeg ikke gør. Jeg har været frustreret over den manglende hjælp, der er at finde til min migræne. Jeg føler næsten, at jeg har prøvet alt. Den bedste hjælp mod min smerte, udover medicin, er kulde. Når Thomas kom hjem med kolde hænder om vinteren, lagde han dem altid på min pande for at mindske smerten fra min migræne. Da jeg sagde, at jeg ville lave mit eget migræneprodukt, sagde han intet om, at det nok ville være for meget for mit hoved, eller at jeg hellere burde fokusere på noget andet. Han sagde med det samme, at det var da en fantastisk ide, og at selvfølgelig ville han være med til det. Nu, med hjælp fra min Relevō Helmet, kan jeg nyde at se en film om aftenen, lave mad sammen eller ses med venner. Min Relevō Helmet har givet mig mere tid. Den har givet mig overskud. Men mest af alt har den i stor grad givet mig frihed og mulighed for at bruge min dag, som jeg selv ønsker at bruge den.

Pårørende til migræniker

Thomas

At stå på sidelinjen og se på hvordan en af ens kære har det dårligt, er aldrig sjovt – men ikke at kunne gøre noget, er næsten endnu værre. Derfor har vi efterhånden også prøvet mange forskellige ting, der efter sigende skulle hjælpe mod migræne; lige fra at spise vegansk og generelt ændre vores kost til, at Rebekka har prøvet adskillige præparater, alt sammen uden den helt store effekt. Som Rebekka fortæller, har det været stort set umuligt at finde noget, der kan hjælpe mod hendes migræne, når hun har det, hvilket desværre har været ofte. Derfor var jeg også med det samme med på ideen, da Rebekka sagde, hun havde tænkt sig at lave et produkt selv. Dette blev den spæde begyndelse af Relevō Technology. Jeg er glad for, at jeg fik muligheden for at hjælpe Rebekka, og jeg ønsker, at du kan opleve samme glæde ved at hjælpe en af dine kære med at lindre deres migræne.