Udviklet af en migræniker til migrænikere

Relevō Helmet

Banner Image

Relevō Helmet

Vi har skabt verdens bedste, ikke-invasive migræne- og hovedpineprodukt – hvis vi selv skal sige det

Relevō Helmet er et nyt og innovativt migræneprodukt. Hjelmen kan benyttes til enten at køle eller varme hovedet. Den kan benyttes forebyggende eller under et migræne- eller hovedpineanfald.

Forud for at du kan stå med det endelige produkt i dine hænder, ligger der dybdegående arbejde for at skabe, hvad vi mener er verdens bedste ikke-invasivt migræne- og hovedpineprodukt. Dette arbejde bunder i videnskabelige studier, vores egen personlige erfaring og ikke mindst viden fra andre migræne- og hovedpineramte.

Køb nu

Kulde har en smertelindrende effekt på 63% under migræne og hovedpine

DIAMOND & FREITAG (1984)

Banner Image

Relevō Helmet er designet ud fra videnskaben

METABOLISME

Kulde mindsker iltbehovet, hvilket sænker smertesignaleringen.

KREDSLØBET

Begrænser blodcirkulation til blodårer i hjernen og derved forhindrer smertefuld overudstrækning.

NERVESYSTEMET

Kulde sænker hastigheden af nervesignaler. Kulde gør det derved sværere for smertesignaler at nå hjernen.

Migræne

Det usynlige samfundsproblem

Migræne klassificeres som en neurologisk tilstand, der påvirker nervesystemet og forårsager forandringer i hjernens kemiske stoffer, nerver og blodkar. Migræne kan variere i hyppighed og varighed. Det anslås at 10% af Danmarks befolkning har migræne. Det svarer til 640.000 danskere. 1 ud af 7 personer får regelmæssige migræner og 1 ud af 10 vil blive diagnosticeret med kronisk migræne, altså mere end 15 hovedpinedage om måneden, hvoraf 8 af disse er migræne.

Migrænesymptomer kan variere, men de fleste med migræne oplever kvalme, øget følsomhed over for lys, lyde og lugte eller koncentrationsbesvær. Nogle får ‘aura’, når migrænen indtræder. Aurasymptomer kan beskrives som lysglimt eller blinde pletter, svimmelhed, følelsesløshed, snurrende fornemmelse i huden eller taleproblemer.

Mange oplever spændingshovedpiner i forbindelse med overgangsalderen, hjernerystelse, hormonelle forstyrrelser. Desuden findes flere forskellige hovedpinetyper såsom migræne, spændingshovedpine, post-traumatisk hovedpine, medicinoverforbrugshovedpine, klyngehovedpine/Horton, trigeminusneuralgi eller iIdiopatisk intrakraniel hypertension.

Ifølge Sundhedsstyrelsen koster migræne hvert år 420 mio. kr. i behandling og 1.2 mia. kr. i tabt produktion. Erhvervsaktive personer med migræne har årligt 3,8 mio. flere sygedage end erhvervsaktive personer uden migræne. Det svarer til 14 procent af alle sygedage.

Alligevel er migræne et usynligt problem i samfundet. Man kan ikke se på en person, at de har migræne. Det kan være svært at gå rundt med alene, særligt når man ikke kan finde smertelindring. Hvis man aldrig har haft migræne, er det svært at forstå, hvor altoverskyggende smerten kan være. Hos Relevō Technology vil vi give kontrollen tilbage til dem der er ramt af migræne og spændingshovedpine.

Hvorfor kulde?

Kulde på nakke ved begyndede migræne han lindresmerte med 77%

SPROUSE ET AL. (2013)

Teknologi

Lindrer din hovedpine uden at skabe en ny - bæredygtig og ansvarlig design og produktion

Hos Relevō Technology går vi op i bæredygtigt design. Vi har gennem processen haft fokus på, at vores produkt i sidste ende skal lave så lille et aftryk på vores miljø som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette har vi blandt andet gjort ved at vælge samarbejdspartnere, der også går op i bæredygtighed og har omtanke for miljøet.

Neoprenen, benyttet til isolering af kulde eller varme, er bl.a. lavet af limsten og rapsolie samt stof af genanvendt plastik. Neopren af limsten er desuden allergivenligt og latexfrit.

Vi har sat høje krav til vores samarbejdspartnere og vores valg af materialer. Dette er med til at prissætte produktet. Til gengæld er Relevō Helmet et kompromiløst produkt af højeste kvalitet.

Hvis du vil vide mere kan du læse yderligere om vores materialevalg og materialeegenskaber her.

Teknologi