Find Lindring til Migrænesmerter hos din kære – En Pårørendes Perspektiv

At leve med en partner, der lider af migræne, kan være en udfordring. Migrænesmerter påvirker ikke kun den ramte, men også de nærmeste pårørende. En pårørende deler her sine oplevelser og anbefalinger til, hvordan Relevo har gjort en forskel i deres liv.

Nævnt i

"Min kone har lidt af migræne i mange år. Hendes migræneanfald har ofte været så voldsomme, at det påvirker hele vores families hverdag. Hendes smerter har gjort det svært for hende at sove ordentligt om natten, og har ofte resulteret i, at hun ikke har haft energi til hverdagens gøremål," fortæller en dedikeret ægtemand.

"Vi har prøvet mange forskellige metoder og produkter for at finde noget, der kunne give hende den nødvendige lindring, men uden den ønskede effekt."

I deres søgen efter en effektiv løsning stødte de på Relevō Technology. "Vi fandt Relevō Technology, og det har virkelig været en game-changer for os. Produktet er let at bruge og kan tilpasses efter hendes behov, hvilket har gjort det muligt for hende at finde en måde at håndtere smerterne på."

METABOLISME

Kulde mindsker iltbehovet, hvilket sænker smertesignaleringen.

KREDSLØBET

Begrænser blodcirkulation til blodårer i hjernen og derved forhindrer smertefuld overudstrækning.

NERVESYSTEMET

Kulde sænker hastigheden af nervesignaler. Kulde gør det derved sværere for smertesignaler at nå hjernen.

Anbefaling Fra En Pårørende

Som pårørende har han set, hvilken forskel Relevo har gjort. "Jeg vil varmt anbefale Relevo til andre, der står i en lignende situation. Det har givet min kone mere overskud og gjort det muligt for hende at genfinde en del af sin livskvalitet. Vi giver Relevo 5 stjerner for at have gjort en mærkbar forskel i vores liv."

1.499,00 kr Udsalg Gem
Størrelse

Testet af +350 danskere

Respekteret af migræneklinikker

Udviklet af migræniker

Relevō Helmet kan benyttes til

Relevō Helmet er udviklet til at yde optimal komfort og smertelindring.

This content type will accept rich text to help with adding styles and links to additional pages or content. Use this to add supplementary information to help your buyers.

You can use product metafields to assign content to this tab that is unique to an individual product. Use tabs to highlight unique features, sizing information, or other sales information.

Efter at være udsolgt er der kommet varer på lager igen

Vi har fået enorm god respons på vores migrænehjelm at vi desværre udsolgte enormt hurtigt... desværre lidt for hurtigt.

Det betød at mange danskere skulle vente på at vi gik varer hjem igen, så vi kan hjælpe danskere med at bekæmpe deres migræne i hverdagen.

Hør fra andre migræniker

GITTE HILDEBRANDT

Hjelmen er lavet i et lækkert materiale, der er nemt at rengøre.

Har brugt den ifbm migræne som et supplement til medicin, men også ved optakten til et migræneanfald.

Kulden lindrer hos mig og hjelmen holder sig kølig længe, hvilket er en kæmpe fordel, sammenlignet med lignende hjælpemidler, jeg har testet.

LINN PLOUG

Gennemført produkt! Utrolig brugervenligt og af høj kvalitet. Hjelmens kølende effekt hjælper mig med at lindre min daglig hovedpine og tackle mine migræneanfald. Muligheden for at have kulde over hele hovedet, nakken og øjnene er virkelig hjælpsom. Øjenmasken er også effektiv til at blokere lys under migræneanfald!

Kundeservicen er helt i top. Der opstod nogle leveringsproblemer fra budets side, men Relevō Technology tog ansvar og leverede personligt en ny. God kommunikation, og det er tydeligt, at de virkelig tager sig af deres kunder! En positiv oplevelse hele vejen igennen! 5 stjerner fra mig.

CAMILLA H

Fantastik opfindelse.
Jeg bruger hjelmen med det samme jeg mærker en begyndende hovedpine eller migræne, hvilket har betydet at mit medicin forbrug er halveret🙏🏻

Julie Mortensen

Hjelmen har virkelig været min redning i en hverdag med migræne anfald! Hjelmen kan tit hjælpe mig med at mindske mine anfald så de bliver knap så slemme og er bare behagelig at have på og dejligt man kan være bevægelig samme tid som man har den på!
Jeg har brugt det at ligge hele hjelmen i fryseren så den er klar med det samme når jeg har brug for den kæmpe plus!
5 kæmpe store stjerner til denne hjelm og jer der har opfundet den og kæmpe plus at man virkelig bare bliver grebet i hele processen fra før køb til efter køb! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lone

Jeg har nu haft min hætte i 14 dage og er meget glad for den. Den kan ikke gøre mirakler, men det havde jeg heller ikke forventet - MEN - den giver en stor og utrolig lettelse og det er så dejligt at have den på. Mit plagede hovedet elsker at have den på og jeg kan meget bedre finde ro og slappe af med den på.

JAEL

Jeg kan slet ikke undvære min Relevo hjelm. Jeg brugen den både under optakt til hovedpine/migræne og som lindring under anfald. Jeg har reduceret mit forbrug af medicin siden jeg har fået hjelmen. Dejligt at man kan bruge hjelmen både med og uden "øjenstykket". Let at opbevare i køleskab. Er du en af de mange der har glæde af kulde, er det et "must have". Kvalitetsprodukt, hvor der er tænkt på alt.